Donateursactie & Club va 11

Beste inwoners van Partij-Wittem,

 

Tussen maandag 1 en donderdag 11 november 2021 zullen leden van CV de Ülle langs de deuren komen voor de jaarlijkse donateursactie. Tijdens de donateursactie bestaat wederom de mogelijkheid om lid te worden van de Club van Elf.

 

Club van Elf

Voor €11,00 kunt u lid worden van de Club van Elf. Hier staat tegenover dat u drie consumptiebonnen ontvangt tijdens de proclamatie van onze nieuwe Hoogheden op vrijdag 12 november 2021. Verder zal uw naam vermeld worden bij de leden van de Club van Elf op de powerpointpresentatie tijdens alle activiteiten van CV de Ülle. 

Club van Tweeëntwintig

Als u met 2 gezinsleden lid wilt worden, kunt u lid worden van de Club van Tweeëntwintig. Hier staat tegenover dat u zes consumptiebonnen ontvangt tijdens de proclamatie van onze nieuwe Hoogheden op vrijdag 12 november 2021. Ook de leden van de Club van Tweeëntwintig zullen op de powerpointpresentatie tijdens alle activiteiten van CV de Ülle vermeld worden.

Als u interesse heeft om lid te worden van de Club van Elf of de Club van Tweeëntwintig, dan kunt u onderstaand strookje invullen en afgeven tijdens de donateursactie. Tevens kunt u dan ook de contributie betalen voor de Club van Elf of Club van Tweeëntwintig.

Vlaggen

Mocht u nog interesse hebben in een Ülle vlag, neem dan even contact op met Birgit Cremer, Kardinaal van Rossumstraat 20!

Met vriendelijke groet,

CV de Ülle Partij-Wittem

 

“————————————————————————————————————

 

Naam:………………………………………………………………………………………………………………………

Adres:………………………………………………………………………………………………………………………

 

Ik wil lid worden van de Club van 11

           Wij willen lid worden van de Club van 22

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *